Descriere
Un baton de ciocolată neagră 75% cu cacao selectată din Ecuador, care oferă un gust robust și rafinat, perfect pentru cei care caută o experiență de ciocolată de înaltă calitate, care a fost întotdeauna o emblemă în producția Baratti & Milano.
"Fondată în 1858, Baratti & Milano face parte din istoria cofetăriei italiene. Calitatea înaltă a produselor sale i-a adus o recunoaștere importantă încă de la început, atât de mult încât a putut să se mândrească cu stema Savoy ca „furnizor al Casei Regale”. Faima sa s-a dezvoltat din cafeneaua istorică din inima orașului Torino, deschisă în 1875 și devenită o locație italiană istorică. După mai bine de 160 de ani, se numără printre cele mai prestigioase mărci italiene din lumea ciocolatei și a dulciurilor, iar creațiile sale sunt rafinamente căutate și iubite. Baratti & Milano își creează specialitățile ocupându-se de întregul ciclu de producție în fabrica sa din Bra, un atelier și un teatru pentru specialitățile tipice ale tradiției cofetăriei piemonteze: de la Cremini la Gianduiotti, de la bomboane clasice la Geleè."
Caracteristici
Ingrediente: masa de cacao Ecuator, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie, cacao (75% minim in ciocolata extra amaruie). Poate contine urme de lapte, alune, soia si fistic. Fara gluten.